Theorie-examen

Alleen met een goede kennis van de verkeersregels en alles wat daarbij hoort, is het mogelijk jou een correct en verantwoord rijgedrag aan te leren. Verkeerstheorie vormt dus een belangrijk onderdeel van je rijopleiding. Alleen daarom al biedt de autorijschool jou de mogelijkheid tot het volgen van een theorieopleiding volgens de laatste CBR normen. De ervaring leert dat de opgedane kennis van de theorie in de meeste gevallen leidt tot een besparing van het aantal rijlessen, want je rijles hoeft dan niet onderbroken te worden om je puur theoretische zaken bij te brengen. Het is ook mogelijk om theorieles te volgen, informeer hiervoor bij je instructeur.

Theorie examen

Een theorie examen dien je vooraf online te reserveren bij het CBR. Bij deelname aan het theorie-examen moet je de volgende documenten overhandigen:

  • een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs;
  • Een recente pasfoto (volgens geldende richtlijnen)

Een theorie-examen kun je ook online oefenen, hiervoor zijn diverse internet sites te vinden. Op de pagina met links vind je er een aantal. Bij autorijschool Kemperman is ook lesmateriaal verkrijgbaar o.a.:

  • Theorieboek verkeersregels
  • Oefenboek theorie-examen
  • CD-rom theorie-examen
VW Golf lesauto kemperman

Autorijschool Kemperman

Frank Kemperman
Contrabas 5
6904 PG Zevenaar
06 13 68 02 19
info@autorijschoolkemperman.nl