Behalen van je Rijbewijs B

Er zijn 2 verschillende opleidingen die worden aangeboden, de normale rijopleiding en een spoed rijopleiding. Hieronder vind je meer informatie over beiden.

Normale rijopleiding

Je wordt op een rustige en gedegen manier opgeleid in een moderne lesauto voor het rijbewijs. Naast een rijopleiding waarbij je minimaal 1 keer per week rijles volgt, kun je ook kiezen voor een versnelde rijopleiding. Dit betekent dat je meerdere lessen per week volgt of meerdere uren achter elkaar rijdt. Dit kan zowel overdag, 's avonds en op zaterdag. De instructeur haalt je elke les thuis op, of op een ander ophaal adres. Dit is afhankelijk van wat je met je instructeur afspreekt, bijvoorbeeld op school, het station of je werkadres.

Bij autorijschool Kemperman kun je voor het volgen van je rijopleiding kiezen uit verschillende soorten lespakketten afgestemd op jouw wensen.

2 to Drive

1 November 2011 start 2toDrive. Jij hebt vanaf dan de kans om eerder je rijbewijs te halen! Door 2toDrive kun je nu al eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jezelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen, hoe cool is dat?

Kijk voor meer informatie op: www.2todrive.nl.

Tussentijdse Toets (TTT)

Een Tussen Tijdse Toets kun je zien als een voorproefje op het echte praktijk examen. De tussentijdse toets duurt even lang als het definitieve examen en wordt ook uitgevoerd door een bij het CBR aangesloten examinator. Voordeel van een tussentijdse toets is dat je alvast kunt wennen aan de wijze waarop het praktijk examen afgenomen wordt en je kunt zelfs vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres op het eerstvolgende praktijk examen! Voorwaarde voor een tussentijdse toets is dat je in bezit bent van een theoriecertificaat en dat je er natuurlijk volgens je instructeur klaar voor bent.

VW Golf lesauto kemperman

Autorijschool Kemperman

Frank Kemperman
Contrabas 5
6904 PG Zevenaar
06 13 68 02 19
info@autorijschoolkemperman.nl